Резултати радиологија (физиотерапевти) испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО РАДИОЛОГИЈА ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИ, ОДРЖАН НА ДЕН 08.02.2018 ГОД.

 

 

Реден  број Презиме  и  име Број на индекс Насока Оцена
1. 5374 Физиотерапевт 5
2. 5379 Физиотерапевт 5
3. 5670 Физиотерапевт 7
4. 5987 Физиотерапевт 8
5. 5783 Физиотерапевт 7
6. 5559 Физиотерапевт *
7. 5560 Физиотерапевт *

 

 

Студентите со * да се јават на консултации

 

 

Виш пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски