Резултати радиолошка апаратура испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО РАДИОЛОШКА АПАРАТУРА, ОДРЖАН НА ДЕН 08.02.2018 ГОД.

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 5513 Радиолошки технолог 6
2. 5689 Радиолошки технолог /
3. 5696 Радиолошки технолог /
4. 5754 Радиолошки технолог 6
5. 5851 Радиолошки технолог 6
6. 5852 Радиолошки технолог 5
7. 5854 Радиолошки технолог 7
8. 5855 Радиолошки технолог 5
9. 5859 Радиолошки технолог /
10. 5860 Радиолошки технолог /
11. 5863 Радиолошки технолог 6
12. 5917 Радиолошки технолог 6
13. 5941 Радиолошки технолог 5
14. 5942 Радиолошки технолог 5
15. 5947 Радиолошки технолог 5
16. 6066 Радиолошки технолог /
17. 6067 Радиолошки технолог /
18. 6069 Радиолошки технолог 6
19. 6070 Радиолошки технолог 5
20. 6072 Радиолошки технолог 6
21. 6146 Радиолошки технолог 7
22. 6147 Радиолошки технолог 5
23. 6148 Радиолошки технолог 5
24. 6153 Радиолошки технолог 5
25. 6155 Радиолошки технолог /
26. 6156 Радиолошки технолог 5
27. 6158 Радиолошки технолог 7
28. 6159 Радиолошки технолог 5
29. 6195 Радиолошки технолог 7
30. 6376 Радиолошки технолог 5
31. 5690 Радиолошки технолог 5
32. 6150 Радиолошки технолог 6

 

 

 

 

Виш пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски