Резултати радиолошки методи 1 испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ РАДИОЛОШКИ МЕТОДИ 1, ОДРЖАН  НА  ДЕН 07.02.2018 ГОД.

 

Реденброј Презиме и име Број на идндекс Насока Оцена
1. 5252 Радиолошки технолог 6
2. 5448 Радиолошки технолог 5
3. 5854 Радиолошки технолог 5
4. 5862 Радиолошки технолог 5
5. 5941 Радиолошки технолог 5
6. 5942 Радиолошки технолог 5
7 5948 Радиолошки технолог 5

 

 

 

 

Виш  пред.  Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски