Резултати радиолошки методи 2 испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ РАДИОЛОШКИ МЕТОДИ 2, ОДРЖАН НА ДЕН 07.02.2018 ГОД.

 

 

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 5098 Радиолошки технолог 6
2. 5251 Радиолошки технолог 8
3. 5253 Радиолошки технолог 6
4. 5691 Радиолошки технолог 5
5. 5847 Радиолошки технолог 9
6. 5849 Радиолошки технолог 8
7. 5850 Радиолошки технолог 9
8. 5863 Радиолошки технолог 5
9. 5941 Радиолошки технолог 5
10. 5978 Радиолошки технолог 7

 

 

 

Виш пред. Д-р  Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски