Резултати цитологија со хумана генетика испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа

Битола

 

Резултати од испит по предметот: Цитологија со хумана генетика

Одржан на: 12.02.2018 год.

 

Положиле студентите :

 

 

 

Бр. Индекс
1. 5720
2. 6234
3. 6245 – Iк.
4. 6235 – Iк.

 

 

Напомена:

За евидентирање на оценките во индекс, увид во тестови и дополнителни консултации  студентите да се јават кај предметниот наставник на ден 14.02.2018 год. (Среда) во 11h.

 

 

Датум Предметен наставник
13.02.2018 год. Проф. Д-р Јованка Тутеска

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски