Резултати медицинска ехосонографија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД  ИСПИТОТ МЕДИЦИНСКА ЕХОСОНОГРАФИЈА,  ОДРЖАН НА ДЕН 08.02.2018 ГОД.

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 5513 Радиолошки технолог 5
2. 5651 Радиолошки технолог /
3. 5754 Радиолошки технолог /
4. 5847 Радиолошки технолог 7
5. 5848 Радиолошки технолог /
6. 5849 Радиолошки технолог 7
7. 5850 Радиолошки технолог 8
8. 5851 Радиолошки технолог 5
9. 5852 Радиолошки технолог /
10. 5853 Радиолошки технолог 7
11. 5854 Радиолошки технолог 7
12. 5856 Радиолошки технолог 5
13. 5862 Радиолошки технолог /
14. 5863 Радиолошки технолог /
15. 5941 Радиолошки технолог /
16. 5942 Радиолошки технолог 5
17. 5943 Радиолошки технолог 7
18. 5944 Радиолошки технолог 7
19. 5948 Радиолошки технолог /
20. 5978 Радиолошки технолог 7
21. 6265 Радиолошки технолог 9
22. 6266 Радиолошки технолог 10
23. 6267 Радиолошки технолог 6
24. 6328 Радиолошки технолог 5
25. 6367 Радиолошки технолог /
26. 5690 Радиолошки технолог 6

Виш пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски