Резултати неврологија со нега испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охриски“

Висока Медицинска Школа

Битола

 

Резултати од  втор колоквиум/испит по предметот: Неврологија со нега

Одржан на: 5. (13).02.2018

 

 

Бр. Индекс Бодови
ВТОР КОЛОКВИУМ
1 5851 78
2 5601 78
3 5602 76
4 5707 76
5 5597 74
6 5978 72
7 5251 70
8 5606 68
9 5917 67
10 6074 66
11 5943 62
12 5853 61
13 6075 60
14 5855 58
15 5517 54
16 5625 47
17 5941 41
18 6090 41
19 5849 41
20 5854 41
21 5848 32
22 5852 32
23 5672 28
24 5862 21
25 5863 21
26 5856 18
27 6117 Да се јави усно
28 5739 Да се јави усно
ИСПИТ ОПШТА МЕД.СЕСТРА
29 4375 72
30 5252 65
31 5814 59
32 5944 56
33 5769 54
34 5898 51
35 5612 41
36 5666 41
37 5857 32
38 4460 28
39 4574 12
40 5696 10
41 5859 5
42 5754 0
43 5948 Да се јави усно
 
ИСПИТ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ
44 6266 76
45 6123 76
46 6079 74
47 6096 72
48 5761 72
49 5953 65
50 4797 60
51 5867 56
52 6093 41
53 6077 41
54 6098 41
55 5737 41
56 5874 26
57 5807 18
58 6092 12
59 6105 6
60 6102 0
61 3013 0
62 5866 0
63 5872 0
64 3602 0
65 5772 Да се јави усно
 

Датум

 

Предметен наставник

13.02. 2018 Проф. д-р  Изабела Филов

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски