Резултати клиничка биохемија 1 испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од испитот по предметот Клиничка биохемија 1

Одржан на ден 13.02.2018 година

Ред. бр. Индекс   Оцена
1 5787 Положил 8 (осум)
2 4635 Не положил 5 (пет)
3 4981 Не Положил 5 (пет)
4 4987 Не положил 5 (пет)
5 5395 Не положил 5 (пет)
6 5169 Не положил 5 (пет)
7 5638 Не положил 5 (пет)
8 5789 Не положил 5 (пет)

 

 

 

Предметен наставник:

Пред. м-р  д-р Маја Белевска

 

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски