Резултати микробиологија и дијагностички постапки во микробиологијата испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од Испит по предметот Микробиологија

 

Микробиологија -акушерки
Бр. Име и Презиме Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 5648 52 6(шест)
2. 5727 54 6(шест)
3. 5722 51 6(шест)
4. 5649 51 6(шест)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

 

 

 

 

Дата

21.02.2018год                                                 М-р. Д-р. Елена Крстевска- Келепуровска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Резултати од Прв колоквиум  по предметот Дијагностички постапки во  Микробиологија

 

 

Дијагностички постапки во микробиологија -лаборанти
Бр. Име и Презиме Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 5787 86 9(девет)
2. 6044 70 8(осум)
3. 5634 70 8(осум)
4. 5632 63 7(седум)
5. 5633 55 6(шест)
6. 5638 51 6(шест)
7. 5719 51 6(шест)
8. 5487 50 6(шест)
9. 5484 43 Не положил
10. 6134 39 Не положил
11. 5642 28 Не положил
12. 5720 23 Не положил
13. 5488 23 Не положил
14. 5717 17 Не положил
15.
16.
17.
18.

 

 

Право на поправен колоквиум имаат само оние студенти кои на првиот колоквиум имаат повеќе од 35бода.

 

Дата

30.03.2017година                                                 М-р. Д-р. Елена Крстевска- Келепуровска

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски