Распоред за предавања за II семестар вонредни студенти за учебната 2017/2018 година

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Распоред за предавања за II семестар вонредни студенти за учебната 2017/2018 година

 

Понеделник 26.02.2018

 • Здравствена нега 2 (о, а) 12:30 – 14:00 пред. 2
 • Радиолошка заштита 13:00 – пред. 4
 • Кинезиологија 13:00 – ц.к.
 • Современи дијагностички методи во медицината (ф, с. и.) 13:00 – ц.к.
 • Хемија 14:45 – лаб.
 • Хемија 2 14:45 – лаб.
 • Биофизика 14:00 – амф. 2
 • Физиологија 15:00 амф. 1

 

Вторник 27.02.2018

 • Медицинска етика (о, а, с.и.) 09:30 – 11:00 амф. 2
 • Примена на компјутери во еко системи 11:00 – пред. 2
 • Екологија 12:45 – 14:00 – амф. 2
 • Исхрана и диететика 14:15 – амф. 1

 

Среда 28.02.2018

 • Хистологија (ф) 14:00 – амф. 1

 

Четврток 01.03.2018

 • Ендокринологија (л) 13:00 – ц.к.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски