Резултати медицинска ехосонографија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД  ИСПИТОТ МЕДИЦИНСКА ЕХОСОНОГРАФИЈА,  ОДРЖАН НА ДЕН 08.06.2018 ГОД.

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 5848 Радиолошки технолог 8
2. 5851 Радиолошки технолог 5
3. 5852 Радиолошки технолог 5
4. 5863 Радиолошки технолог 8
5. 5917 Радиолошки технолог 9
6. 5942 Радиолошки технолог 5
7. 5948 Радиолошки технолог 5

 

 

 

Виш Пре. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски