Резултати радиолошка апаратура испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ  ОД  ИСПИТОТ  ПО  РАДИОЛОШКА АПАРАТУРА,  ОДРЖАН  НА ДЕН 08.06.2018 ГОД.

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 1491 Радиолошки технолог 5
2. 5689 Радиолошки технолог 7
3. 5852 Радиолошки технолог 7
4. 5855 Радиолошки технолог 6
5. 5941 Радиолошки технолог 5
6. 5942 Радиолошки технолог 7
7. 6147 Радиолошки технолог /
8. 6148 Радиолошки технолог /
9. 6159 Радиолошки технолог 5
10. 6376 Радиолошки технолог 6

 

 

 

 

Виш Пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски