Резултати современи дијагностички методи во медицината испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа

Битола

Резултати од испит и кол. по Современи дијагностички методи во медицината

 

Одржан на: 22.06.2018

 

Реден број Број на индекс поени
1.     6176 72
2.     6022 71
3.     6025 45
4.     6275 41
5.     5996 41
6. 6333 24

 

 

Дата                                                    предметен наставник

26.06.2018                     Виш пред.д-р.Тања Јовановска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски