Резултати ендокринологија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Наставник: Проф д-р Снежана Михајловска
Дата:јуни 2018
Предмет: ЕНДОКРИНОЛОГИЈА
Крајни оценки
Прв колоквиум Втор  колоквиум Испит
Индекс Оценка
     
1 5791 78 74 10 десет
2 5788 76 78 10 десет
3 5793 78 61 9 девет
4 5792 78 53 9 девет
5 5794 78 61 9 девет
6 5789 61 41 7 седум
7 5796 41 59 7 седум
8 5290 24 5 пет
9 5973 28 15 5 пет
 
   
1 5829 74 78 10 десет
2 5832 75 71 10 десет
3 5830 58 78 9 девет
4 5834 71 65 9 девет
5 5836 61 63 8 осум
6 5833 65 45 7 седум
7 5846 41 48 6 шест
8 6234 54 41 6 шест
9 5183 41 41 6 шест
10 5795 43 46 6 шест
11 1257 51 6 шест
12 5728 51 6 шест
13 5924 24 5 пет
14 5927 42 24 5 пет
15 5766 41 20 5 пет
16 5727 44 25 5 пет
17 5648 26 16 5 пет

 

Заведување на оцените е во понеделник (02.07.2018) од 14.00-16.00 часот

во Одделението за нуклеарна медицина

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски