Резултати патофизиологија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Наставник: Проф д-р Снежана Михајловска
Дата:јуни2018 г
Предмет: ПАТОФИЗИОЛОГИЈА  
Крајни оценки
Прв колоквиум Втор  колоквиум Испит Крајни оценки
Индекс
1 6033 78 71 10 десет
2 6035 78 58 9 девет
3 6175 71 63 9 девет
4 6131 71 43 8 осум
5 6040 48 51 7 седум
6 6034 68 41 6 шест
7 5795 41 44 6 шест
8 41 41 6 шест
9 5859 51 6 шест
10 5394 51 6 шест
11 1491 51 6 шест
12 5453 51 6 шест
13 6039 52 24 5 пет
14 6041 41 11 5 пет
15 6133 48 16 5 пет
16 6183 51 29 5 пет
17 6195 28 5 пет
18 5852 16 5 пет
19 6159 25 5 пет
20 5948 20 5 пет

 

Заведување на оцените е во понеделник (02.07.2018) од 14.00-16.00 часот

во Одделението за нуклеарна медицина

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски