Резултати дерматовенерологија со нега испит и втор колоквиум (дополнување)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Пред. М-р Весна Трајкова

Дата: 01.07.2018

 

РЕЗУЛТАТИ

од испит по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА одржан на 26.06.2018

 

 

Ред бр. Индекс број Бодови
1.        6123 80
2.        5772 76
3.        5614 75
4.        1040 75
5.        5731 75
6.        5898 57
7. 5882 35
8. 5501 30
9. 5222 15

ДОПОЛНУВАЊЕ: 5806 – 69

Наставник: Пред. М-р Весна Трајкова

Дата: 01.07.2018

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ

од поправен ВТОР КОЛОКВИУМ по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА одржан на 26.06.2018

 

 

 

 

Ред бр. Индекс број Бодови
1.        5976 75
2.        5624 72
3.        5672 70
4.        5363 62
5.        5703 62
6.        5897 54
7.        5478 48
8.        5927 44
9. 5804 36
10. 5813 25
11. 5807 23

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски