Резултати исхрана и диететика 1 испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ

ИСХРАНА И ДИЕТЕТИКА 1

Одржан  на 15. 02. 2019 г

 

 

 

 

Реден број

 

Име и презиме

 

Број на индекс

 

Освоени поени

 

Завршна оценка

 

1

 

6484

 

51

 

7

 

2

 

6490

 

51

 

7

 

3

 

6491

 

56

 

8

 

4

 

6522

 

26

 

/

 

5

 

6487

 

25

 

/

 

6

 

6519

 

23

 

/

 

7

 

6546

 

16

 

/

 

8

 

6549

 

16

 

/

 

9

 

6494

 

7

 

/

 

10

 

6523

 

5

 

/

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски