Резултати радиолошка биологија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ

РАДИОЛОШКА БИОЛОГИЈА

Одржан  на 15. 02. 2019 г

 

 

 

 

 

 

Реден број

 

Име и презиме

 

Број на индекс

 

Освоени поени

 

Завршна оценка

 

1

 

6374

 

77

 

10  (десет)

 

2

 

6297

 

70

 

9

 

3

 

6459

 

51

 

7

 

4

 

6342

 

42

 

7

 

5

 

6353

 

68

 

8

 

6

 

6458

 

41

 

7

 

6464

 

4

 

бр. на индекс  6458 нема доволно поени за да се комплетира завршната оценка

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски