Распоред за семинар за IV семестар за вонредни студенти

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Распоред за семинар за IV семестар – вонредни студенти 2018/19

 

Понеделник 18.03.2019

 • Лабораториски техники и инструментални методи 09:00 пред. 2
 • Современи дијагностички методи во медицината – 10:30 амф. 2
 • Ургентни состојби во медицината – 11:15 амф. 2
 • Заштита од радиоактивно зрачење – 12:00 амф. 2
 • Медицина на трудот (с. и.) – 11:00 ц.к.
 • Здравствено воспитание – 12:30 ц.к.
 • Педијатрија со нега – 13:00 ц.к.
 • Педијатрија со неонатологија – 13:00 ц.к.
 • Биохемија 1 – 13:00 пред. 2
 • Биохемија (с.и.) – 13:00 пред. 2
 • Инфектологија со нега – 13:30 ц.к.
 • Основи на инфектологија – 13:30 ц.к.
 • Хигиена – 13:30 ц.к.
 • Сузбивање на преносливи болести – 14:00 пред. 2
 • Хигиенски преглед на вода – 16:30 амф. 2

 

Вторник 19.03.2019

 • Гинекологија со нега 2 – 09:00 пред. 2
 • Медицинска рехабилитација – 14:30 амф. 2
 • Работна и окупациона терапија – 14:30 амф. 2

 

Среда 20.03.2019

 • Протетика и ортотика – 11:15 амф. 2
 • Балнеологија – 11:15 амф. 2
 • Специјална кинезитерапија 1 – 13:00 амф. 2
 • Медицинска етика – 12:00 амф. 2
 • Онкологија и палијативна грижа (р) – 14:00 амф. 1

 

Четврток 21.03.2019

 • Екологија (с.и.) – 10:00 амф. 1
 • Основи на технологија на храна – 11:45 пред. 2
 • Нуклеарна медицина – 13:00 ц.к.
 • Клиничка биохемија 1 – 14:00 пред. 2
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски