Резултати од I колоквиум по предметот: Хигиена

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од I колоквиум по предметот: Хигиена

Одржан: 11.04.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6176 80
6022 80
6118 80
6030 76
6031 76
6177 76
6045 76
6000 75
6055 75
5997 75
6032 75
6377 74
6028 71
6061 70
6234 63
6060 61
6364 61
6025 56
6011 55
6008 50
6148 50
6376 50
6054 50
5810 48
5999 47
6003 46
6363 44
6129 44
6241 43
6010 41
6242 41
6001 41
5845 41
5166 41
6195 41
1838 41
6050 34
6012 30
4696 30
6069 27
6313 26
6150 20
6158 18
6147 15
6053 10
6143 8
6315 5
5511 0
6051 0

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

   Дата                                                                                    Наставник

15.04.2019                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски