Резултати паразитологија прв колоквиум

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охриdски“

Висока Медицинска Школа

Битола

 

Резултати од prviot kolokvium по предметот: Parazitologija

Одржан на: 09.04.2019 godina

 

Бр.

Индекс

Poeni

1 6186 20
2 6033 64
3 6034 80
4 6131 80
5 6035 80
6 6175 80

 

Поправниот колоквиум ке се одржи на ден 24.04. 2019 година во 12 часот во просториите на Центарот за јавно здравје-Битола.

 

 

Датум Предметен наставник
15.04.2019 Mr sci med Dr Eleonora Adamovska
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски