Резултати од испити од II циклус од Проф. Белческа

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ КТ И МР ПАТОЛОГИЈА, ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, КТ И МР, ОДРЖАН НА ДЕН 11.05.2019 ГОД.

 

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 221 КТ и МР 9
2. 227 КТ и МР 9
3. 220 КТ и МР 7

 

 

12.05.2019                        Виш Пред. Др. Гордана Антулеска – Белческа

 

 

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПРОТОКОЛИ ЗА ЦТ – ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, КТ и МР, ОДРЖАН НА ДЕН 11.05.2019 ГОД

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 214 КТ и МР /
2. 218 КТ и МР 7
3. 219 КТ и МР 6
4. 220 КТ и МР 7
5. 221 КТ и МР 8
6. 227 КТ и МР 9

 

 

12.05.2019                                                              Виш. Пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

 

 

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ФИЗИЧКИ ПРИНЦИПИ НА КТ, ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, КТ и МР, ОДРЖАН НА ДЕН 11.05.2019 ГОД.

 

 

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 214 КТ и МР 9
2. 218 КТ и МР 8
3. 219 КТ и МР 7
4. 220 КТ и МР 7
5. 221 КТ и МР 8
6. 227 КТ и МР 9

 

 

12.05.2019                                                   Виш Пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

 

 

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО КОНТРАСТНИ СРЕДСТВА ЗА КТ И МР, ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, KT и МР, ОДРЖАН НА ДЕН 11.05.2019 ГОД.

 

 

Реден број Презиме и име Број на индекс Насока Оцена
1. 218 КТ и МР 9
2. 219 КТ и МР 8

 

 

12.05.2019                                                                  Виш Пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски