Резултати гинекологија и акушерство со нега поправен прв колоквиум

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

УниверзитетСв. Климент Охриски

Висока Медицинска Школа

Битола

 

Резултати од I поправен колоквиум по предметот: Гинекологија и акушерство со нега, одржан на: 14.05.2109.год (вторник).

МИНИМУМ БРОЈ НА ПОЕНИ ПОТРЕБНИ ЗА ДА СЕ ПОЛОЖИ КОЛОКВИУМОТ Е 41.

 

Бр. Индекс поени
1 5771 58
2 6233 55
3 6357 54
4 6225 53
5 6356 49
6 6212 45
7 6207 44
8 6213 36
9 6299 23
10
11    
12    
13    
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

 

 

 

Датум: Предметен наставник
    14.05.2019г.        Проф. др Емилија Јашовиќ-Сивеска

  

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски