Резултати микробиологија, дијагностички постапки во микробиологијата и вирусологија прв колоквиум

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од I колоквиум по предметите Микробиологија, Дијагностички постапки во микробиологија и Вирусологија

одржани на 17 и 22 Април 2019година

Микробиологија
Бр. Име и Презиме Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 6060 69
2. 6061 67
3. 6143 42
4. 5925 27
Дијагностички постапки во Микробиологијата
1. 6033 76
2. 6175 76
3. 6035 66
4. 6131 62
5. 6034 62
6. 6039 52
7. 6539 51
8. 6442 48
9. 6186 42
10. 5393 32
11. 6040 29
12. 5185 9
Вирусологија
Бр. Име и Презиме Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 6175 76
2. 6033 69
3. 6034 69
4. 6035 68
5. 6186 62
6. 6039 58
7. 6131 57
8. 6040 57
9. 6539 57
10. 6442 53

Максимални бодови на колоквиумот се 80 бода. Студентите кои имаат над 40 бодови го имаат положено колоквиумот.

Дата

15.05.2019година                                                 М-р. Д-р. Елена Крстевска- Келепуровска

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски