Резултати од изборите за студентско собрание на ВМШ – Битола

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

По одржувањето на изборите за студентското собрание и преглед на резултатите од страна на комисијата беше констатирано дека со најголем број на гласови за претседател на студентското собрание на Високата Медицинска Школа- Битола е избран кандидатот Иванчо Тодоровски. Исто така според бројот на добиени гласови за членови на студентското собрание на школата избрани се: Виктор Кузмановски, Моника Коруновска, Андреј Дајевски, Габриел Живковиќ, Пеце Дошлаковски и Николина Мурџевска.

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски