Пријавување на испити и заверка на семестар за студенти на II циклус студии

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Заверка на летен парен семестар се врши од 11.06.2019 – 20.06.2019 со:

  • Семестрален лист
  • Административна такса 50 ден.
  • рата за партиципација (доколку ја има)
  • Заверка на семестарот после рокот се врши со казна од 500ден

Пријавување на испити се врши од 11.06.2019 – 20.06.2019 со:

  • Уредно пополнета пријава
  • Административна такса 50 ден.
  • 500 ден. уплатница за секој пријавен испит
  • пријавување на испити после рокот ќе се врши со казна од 400ден за секој испит
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски