Резултати биофизика испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од испитот по Биофизика, одржан на 11.06.2019 год.

 

 

ИСПИТОТ ГО ПОЛОЖИЈА
ВТОР КОЛОКВИУМ ПОЛОЖИЈА НА ИСПИТ
  Број на индекс I кол. II кол. I+II/2 Други

активности

Вкупно Оцена
1. 6432/л 42 59 51 10 61 7 (седум)
2. 6435/л 41 условно 10 Да изработи семинарска за оцена шест
3. 6439/л 41 54 48 9 57 6 (шест)
4. 6440/л 45 48 47 9 56 6 (шест)
5. 6456/р 45 62 54 8 62 7 (седум)
6. 6467/ф 69 60 65 9 74 8 (осум)
7. 6471/ф 41 62 52 10 62 7 (седум)
8. 6473/ф 64 63 64 9 73 8 (осум)
9. 6484/с 43 условно 6 Да изработи семинарска за оцена шест
10. 6487/с 41 44 43 2 45
11. 6515/ф 50 52 51 10 61 7 (седум)
ИСПИТОТ ГО ПОЛОЖИЈА
  Број на индекс Бодови од испит Други активности Вкупно Оцена
12 6150/р условно 0 Да изработи семинарска за оцена шест
13. 6195/р условно 0 Да изработи семинарска за оцена шест
14. 6237/л условно 0 Да изработи семинарска за оцена шест
15. 6280/ф 42 0 Да изработи семинарска за оцена шест
16. 6438/л условно 9 Да изработи семинарска за оцена шест
17. 6459/р 47 9 56 6 (шест)
НЕ ПОЛОЖИЈА ВТОР КОЛОКВИУМ ИЛИ ИСПИТ
  Број на индекс Бодови од испит / втор колоквиум
18. 4623/р 24
19. 5859/р 16
20. 5874/ф 4
21. 5945/р 16
22. 5947/р 26
23. 5969/ф 20
24. 6158/р 32
25. 6159/р 26
26. 6182/ф 24
27. 6262/р 22
28. 6320/р 6
29. 6323/р 12
30. 6324/р 20
31. 6342/с 4
32. 6430/л 0
33. 6431/л 31
34. 6434/л 17
35. 6458/р 23
36. 6461/р 16
37. 6464/р 12
38. 6470/ф 26
39. 6472/ф 22
40. 6474/ф 20
41. 6489/с 10
42. 6491/с 8
43. 6494/с 8
44. 6512/р 0
45. 6519/с 17
46. 6522/с 26
47. 6523/с 12

 

            Напомени:

  • За увид и оцени – на 18.06.2019 (вторник) од 9:30 до 10 часот, во просториите на Високата медицинска школа.
  • Студентите кои треба да изработат семинарска (домашна) работа за оцена 6 (шест) истата да ја донесат на 06.2019 (вторник) од 9:30 до 10 часот, во просториите на Високата медицинска школа. Во спротивно во пријавите од јунскиот испитен рок ќе им биде напишана оцена 5 (пет).

 

12.06.2019                                                                              Ред. проф. д-р Ратка Нешковска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски