Резултати по предметот: Менаџмент во здравство

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати по предметот: Менаџмент во здравство

Одржан: 12.06.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
5995 Положил
6081 Положил
6180 Положил
5867 Положил
6195 Положил
6541 Положил
6077 Положил
6003 Положил
6117 Положил
5997 Положил
5554 Положил
6466 Усно
4885 Усно
5800 усно

 

Забелешка: Студентите кои треба да се јават на усно, тоа да го направат во среда (19.06.2019) во 10 часот

 

    Дата                                                                                   Наставник

13.06.2019                                                                  Проф. д-р Веселин Талевски

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски