Резултати здравствена нега 1 и здравствена нега испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред. д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата: 14.06.2019

 

РЕЗУЛТАТИ

 

од ИСПИТ по предметот ЗДРАВСТВЕНА НЕГА 1 одржан на 11.06.2019

 

 

 

Ред бр.

 

Индекс број

 

Бодови од ИСПИТ

 

1.        6449 46
2. 6232 32
3. 6452 27
4. 6214 20
5. 6408 16
6. 6423 нема право да полага во септемвриска сесија 2019 година заради препишување

 

Наставник: Виш пред. д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата: 14.06.2019

 

РЕЗУЛТАТИ

 

од ИСПИТ по предметот ЗДРАВСТВЕНА НЕГА одржан на 11.06.2019

 

 

 

Ред бр.

 

Индекс број

 

Бодови од ИСПИТ

 

1.        6332 64
2. 6477 32
3. 6552 10
4. 5969 17

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски