Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Инфектологија со нега

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Инфектологија со нега

Одржан: 19.06.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6249 64
6442 54
6208 47
6227 41
6254 41
6247 35
5810 32
5898 27
5994 20
6301 19
6364 14
6234 Усно
ИСПИТ
6209 47
6419 41
6311 41
5845 41
3206 34
6384 30
6252 29
6363 28
3602 22
6313 14
5914 12
6241 11
6216 7
6219 3
II колоквиум Епидемиологија
6033 49

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

Студентите кои треба да се јават на усно,тоа да го направат во понеделник (24.06.2019) во 11 часот.

 

 

 Дата                                                                                      Наставник

20.06.2019                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски