Резултати од испит по предметот: Анестезија, реанимација и интензивно лекување

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од испит по предметот: Анестезија, реанимација и интензивно лекување

Одржан: 07.06.2019 год

 

 

Р.број индекс оценка
1.        1925 6
2.        4305 8
3.        4623 8
4.        5856 5
5.        5995 7
6.        6065 6
7.        6069 6
8.        6072 5
9.        6143 5
10.    6146 6
11.    6147 6
12.    6148 6
13.    6150 5
14.    6158 6
15.    6159 6
16.    6195 7

 

 

   Дата                                                                                    Наставник

25.06.2019                                                                  Виш пред. д-р Владо Дамевски

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски