Резултати од испит по предметот: Ортопедија со травматологија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

 Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од испит по предметот: Ортопедија со травматологија

Одржан: 07.06.2019 год

 

 

Р.бр. индекс оценка
1.        4279 9
2.        6065 9
3.        6098 5
4.        6184 5
5.        6376 9
6.        6466 5
7.        6091 5

 

 

   Дата                                                                                    Наставник

25.06.2019                                                                  Виш пред. д-р Владо Дамевски

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски