Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Исхрана и диететика

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

Резултати од II колоквиум/испит  по предметот: Исхрана и диететика

Одржан: 21.06.2019 год

Р. Број Број на    индекс Поени
6392 80
6530 71
6387 54
6444 47
6396 46
6473 41
6424 41
6515 41
6383 41
6398 22
6330 0
ИСПИТ
6439 Усно
6438 Усно
6497 54
6401 50
6466 50
6474 49
6312 41
6395 41
6332 41
6475 41
6425 41
6500 37
6449 34
6452 32
6480 30
6289 30
6512 29
6453 29
6221 29
6477 26
6406 21
6464 20
6447 20
6509 16
6463 10
6460 9
6461 4
6502 4
6379 0
6446 0

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

Студентите кои треба да се јават на усно тоа да го направат, во среда (26.06.2019) во 11.30h

Дата                                                                                       Наставник

25.06.2019                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски