Резултати патофизиологија испит

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Наставник: Проф д-р Снежана Михајловска  
Дата: јуни2019 г
Предмет: ПАТОФИЗИОЛОГИЈА  
Крајни оценки    
Прв колоквиум Втор  колоквиум Крајни оценки
Индекс Испит
1 6260 74 45 8 осум
2 6313 41 24 5 пет
3 6315 41 16   5 пет
4 6241 41 8   5 пет
5 6069 29 5 пет
6 6240 30 5 пет
7 6245 20 5 пет

 

 

На ден 09.07.2019 (вторник) после 14.00 часот во Одделението за нуклеарна медицина ќе се врши   заведување на крајните оценки и консултации

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски