Резултати од испитот по предметот Клиничка биохемија 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од испитот по предметот Клиничка биохемија 1

Одржан на ден 02.07.2019 год.

Ред. бр. Индекс Оцена
1 4753 7 (седум)
2 5720 6 (шест)
3 6034 6 (шест)
4 6234 7 (седум)
5 6235 8 (осум)
6 6364 6  (шест)
7 6363 5 (пет)
8 6532 5 (пет)
9 4981 5 (пет)

 

 

 

Предметен наставник:

Пред. м-р  д-р Маја Белевска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски