Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Коста Ѓорејлиески

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Коста Ѓорејлиески на тема: Значењето на туморските маркери СЕА, СА19-9 и AFP во дијагнозата на малигни болести на гастроинтестиналниот тракт,  ќе се одржи на 18.09.2019 во 13 часот.

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски