Резултати од испитот по предметот:Медицинска статистика со медицинска информатика

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од испитот по предметот:Медицинска статистика со медицинска информатика

Одржан: 10.09.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6500 41
6403 41
6327 41
6423 41
4305 41
1950 41
6502 0

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат 41 поен

  

   Дата                                                                                    Наставник

11.09.2019                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски