Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Eпидемиологија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Eпидемиологија

Одржан: 10.09.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6241 усно
6140 60
6051 48
6313 41
4384 41
5924 21
6232 16
II колоквиум
6312 0

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

Студентите кои треба да се јават на усно тоа да го направат во четврток (12.09.2019) во 11.30

  

   Дата                                                                                    Наставник

11.09.2019                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски