РЕЗУЛТАТИ ОД  ПОПРАВНИОТ  КОЛОКВИУМ  ПО РАДИОЛОШКА АПАРАТУРА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД  ПОПРАВНИОТ  КОЛОКВИУМ  ПО РАДИОЛОШКА АПАРАТУРА, ОДРЖАН НА  ДЕН 06.12.2019 ГОД.

Реден број Број на индекс Насока Бодови
1. 6459 Радиолошки технолог 23
2. 6458 Радиолошки технолог 20
3. 6455 Радиолошки технолог 16

Bodovi:   41-54………(6)

55-67………(7)

68-80………(8)

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски