РЕЗУЛТАТИ ОД  ПОПРАВНИОТ  КОЛОКВИУМ  ПО МЕДИЦИНСКА  ЕХОСОНОГРАФИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД  ПОПРАВНИОТ  КОЛОКВИУМ  ПО МЕДИЦИНСКА  ЕХОСОНОГРАФИЈА, ОДРЖАН  НА  ДЕН  06.12.2019 ГОД.

 

Реден број Број на индекс Насока Освоени бодови
1. 5754 Радиолошки технолог 42
2. 6376 Радиолошки технолог 24
3. 5945 Радиолошки технолог 45
4. 6263 Радиолошки технолог 41.

 

Бодови      41-54………(6)

55-67………(7)

68-80………(8)

 

Виш  Пред.Др. сци. Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски