РЕЗУЛТАТИ од ПОПРАВЕН ПРВКОЛОКВИУМ по предметот ЗДРАВСТВЕНА НЕГА1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред.д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата:10.12.2019

 

 

РЕЗУЛТАТИ

одПОПРАВЕН ПРВКОЛОКВИУМпо предметотЗДРАВСТВЕНА НЕГА1 одржан на 29.11.2019

(општа насока и акушерки)

 

 

 

Ред бр.

 

Индекс број

 

Бодови од колоквиум

 

1.        6588 64
2.        6599 51
3.        6582 47
4.        6604 46
5.        6562 42
6.        6452 42
7.        6558 42
8.        6624 41
9. 6565 35
10. 6595 34
11. 6622 34
12. 6592 32
13. 6221 32
14. 6621 29
15. 6603 26
16. 6593 20
17. 6312 18
18. 6591 16
19. 6219 13

 

               Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски