РЕЗУЛТАТИ од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМпо предметотЗДРАВСТВЕНА НЕГА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред.д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата:10.12.2019

 

 

РЕЗУЛТАТИ

од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМпо предметотЗДРАВСТВЕНА НЕГА одржан на 29.11.2019

(физиотерапевти)

 

 

 

Ред бр.

 

Индекс број

 

Бодови од колоквиум

 

1.        6636 44
2.        6653 43
3.        6654 41
4. 6656 38
5. 6635 30
6. 6649 30
7. 6630 29
8. 6647 28
9. 6643 25
10. непотпишан тест 24
11. 6329 21
12. 6104 21
13. 6648 21
14. 6650 15
15. 6516 12
16. 6644 0

 

               Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски