Р Е З У Л Т А Т И од I Поправен Колоквиум по ХИСТОЛОГИЈА  одржан на 05.12.2019 год.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од I Поправен Колоквиум по ХИСТОЛОГИЈА  одржан на 05.12.2019 год.

 

    бодови
1 6435 55
2 6438 45
3 6034 35

 

*Положиле студентите со освоени најмалку 41 бод

*Евидентирање на бодовите, увид во тестовите и дополнителни консултации на 11.12.2019 (среда) во 11:00

 

датум                                      предметен наставник

10.12.2019                 Проф. Д-р Јованка ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски