Р Е З У Л Т А Т И од I Поправен Колоквиум по БИОХЕМИЈА  одржан на 05.12.2019 год.  

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од I Поправен Колоквиум по БИОХЕМИЈА  одржан на 05.12.2019 год.

 

    бодови
1 6388 60
2 6389 50
3 6504 41
4 5152 41
5 5807 25
6 5936 20
7 5999 17
8 5137 10
9 6206 6
10 4443 5
11 5426 3
12 5701 0
13 непотпишан тест 0

 

*Положиле студентите со освоени најмалку 41 бод

*Студентите со индекс бр. 6224, 4858 и 5994 да се јават на консултации на 11.12.2019 (среда) во 11:00

*Евидентирање на бодовите, увид во тестовите и дополнителни консултации на 11.12.2019 (среда) во 11:00

 

датум                                      предметен наставник

10.12.2019                 Проф. Д-р Јованка ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски