Р Е З У Л Т А Т И од I Поправен Колоквиум по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од I Поправен Колоквиум по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА  одржан на 05.12.2019 год.

 

    бодови
1 6610 45
2 5183 42
3 6608 41
4 5719 3
5 6434 2
6 6613 0

*Положиле студентите со освоени најмалку 41 бод

*Студентите со индекс бр. 6611, 5488, 4174, 6609 и 6440 да се јават кај предметниот наставник на консултации на 12.12.2019 (четврток) во 10:30

*Евидентирање на бодовите, увид во тестовите и дополнителни консултации на 16.12.2019 (понеделник) во 10:30

датум                                      предметен наставник

11.12.2019                 Проф. Д-р Јованка ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски