Резултати од прв колоквиум по предметот: Медицинска социологија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од прв колоквиум по предметот: Медицинска социологија

Одржан: 27.11.2019 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6666 Положил
6611 Усно
6554 Усно
6626 Усно
6637 Усно
6566 Условно
6608 Положил
6658 Усно
6587 Положил
6596 Положил
6455 Положил
6639 Усно
6632 Усно
6661 усно

 

 Студентите кои треба да се јават на усно тоа да го направат во понеделник или вторник во (16.12.2019 и 17.12.2019) во 10h

  

 Дата                                                                                      Наставник

13.12.2019                                                                  Проф. д-р Веселин Талевски

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски