РЕЗУЛТАТИ од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ по предметот МЕДИЦИНСКА ПСИХОЛОГИЈА СО КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред. д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата: 13.12.2019

 

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ

од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ по предметот МЕДИЦИНСКА ПСИХОЛОГИЈА СО КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ одржан на 29.11.2019

 

 

 

Ред бр. Индекс број Бодови
1.        6554 69
2.        6674 68
3.        6571 65
4.        6634 65
5.        6556 65
6.        6564 65
7.        6600 64
8.        6626 60
9.        6562 59
10.    6522 58
11.    6561 56
12.    6586 56
13.    4474 55
14.    6575 53
15.    6599 53
16.    6629 52
17.    6576 52
18.    6670 51
19.    6638 51
20.    6557 50
21.    6568 49
22.    6659 49
23.    6672 47
24.    6589 47
25.    6668 47
26.    6558 47
27.    6559 47
28.    6609 47
29.    6658 47
30.    993 46
31.    6563 46
32.    6686 45
33.    6434 44
34.    6642 43
35.    6662 43
36.    6619 43
37.    6573 42
38.    6632 41
39.    6587 41
40.    6566 41
41.    6645 41
42.    6602 41
43. 6567 39
44. 6581 39
45. 6677 38
46. 6639 38
47. 6585 38
48. 6574 37
49. 6685 35
50. 6671 34
51. 6640 34
52. 6649 33
53. 6636 30
54. 6560 30
55. 6597 29
56. 6641 29
57. 6323 29
58. 6218 29
59. 6591 28
60. 6588 27
61. 6625 27
62. 6621 25
63. 6592 24
64. 6582 24
65. 6596 24
66. 6665 24
67. 6368 23
68. 6631 22
69. 6572 20
70. 6637 20
71. 6325 20
72. 6630 18
73. 6583 15
74. 6590 15
75. 6623 15
76. 6680 15
77. 6643 15
78. 6644 15
79. 6595 12
80. 6650 10
81. 6565 10
82. 6654 10
83. 6603 10
84. 6653 10
85. 6655 10
86. 6604 10
87. 6646 10
88. 6696 10
89. 6656 10
90. 5969 10
91. 6647 10
92. 6684 10
93. 6312 10
94. 6618 10
95. 6614 10
96. 6452 10
97. 6682 10
98. 6635 10
99. 6622 10
100. 6221 10
101. 6666 Не се чита напишаното! Да се јави кај предметниот наставник

 

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 бод

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски