РЕЗУЛТАТИ од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ по предметот ФАРМАКОЛОГИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред. д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата: 17.12.2019

 

 

РЕЗУЛТАТИ

од ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ по предметот ФАРМАКОЛОГИЈА одржан на 05.12.2019

 

 

Ред бр. Индекс број Радиолошки технолог/Физиотерапевт Бодови
1.        6456 53
2.        4623 47
3.        6150 41
4.        6478 41
5.        5754 41
6.        6458 41
7. 6268 35
8. 6461 33
9. 6475 32
10. 6480 31
11. 6274 30
12. 6474 29
13. 6470 27
14. 6455 26
15. 6280 23
16. 6512 4
17.
Ред бр. Индекс број Општа/Акушерка Бодови
1.        6387 69
2.        6396 68
3.        6392 65
4.        6416 58
5.        6412 56
6.        6119 51 за пресметка на дози на лекови да се јави на 2 колоквиум
7.        1950 44
8.        6425 43
9.        6418 42
10. 5813 36
11. 6212 33
12. 6398 29
13. 5925 28
14. 6202 28
15. 6058 24
16. 6401 23
17. 6447 21
18. 5906 16
19. 6580 15
20. 6449 10
21. 5809 10
22. 6171 10
23. 6453 10
24. 6393 10
25. 5807 9
Ред бр. Индекс број

Лаборант

Бодови
1. 6364 45
2. 6363 44
3. 6313 8
4. 6241 4

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски