РЕЗУЛТАТИ  ОД  ИСПИТОТ ПО МЕДИЦИНСКА ЕХОСОНОГРАФИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ  ОД  ИСПИТОТ ПО МЕДИЦИНСКА ЕХОСОНОГРАФИЈА, ОДРЖАН НА ДЕН 07.02.2020ГОД.

Реден број Број на индекс Оцени
1. 5093 /
2. 5453 6
3. 5754 6
4. 5852 5
5. 5855 7
6. 5862 5
7. 5945 7
8. 6065 /
9. 6150 /
10. 6256 7
11. 6258 8
12. 6259 /
13. 6260 8
14. 6261 5
15. 6263 7
16. 6322 6
17. 6323 /
18. 6376 5

 

16.02.2020 Виш Пред. Д-р  Гордана  Антулеска – Белческа

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски