РЕЗУЛТАТИ ОД  ИСПИТОТ  ПО  РАДИОЛОГИЈА ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД  ИСПИТОТ  ПО  РАДИОЛОГИЈА ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИ, ОДРЖАН  НА ДЕН 07.02.2020 ГОД.

 

 

 

 

Реден број Број на индекс Освоени бодови
1. 6076 8
2. 6082 7

 

 

 

16.02.2020                                                         Виш Пред. Др. Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски